Достатъчен е само един поглед към McLaren 765LT Spider от

...
Достатъчен е само един поглед към McLaren 765LT Spider от
Коментари Харесай

Новият Макларън 765: космически кораб на колела

Достатъчен е единствено един взор към McLaren 765LT Spider от 2022 година, с цел да разберете, че ви чака умопомрачително преживяване, с помощта на издължената му, усъвършенствана за самолет фигура, диелектричните порти и неуместно ниската височина, които издават огромна част от играта.

 width=

Но едвам когато се настаните на твърдата, въодушевена от надпреварите седалка от въглеродни нишки и зад вас засвири мощният осемцилиндров мотор с две турбини, ще разберете какво съставлява 765LT. Със 755 к. с. и 590 Нм въртящ миг, подавани към задните колела, можете да насочите вниманието си към Даниел Рикиардо, който пилотира спортен автомобил от Формула 1 на пистата Силвърстоун.

Въпреки че външният му тип може да граничи с плашещ, 765LT вдъхва убеденост зад кормилото, когато се запознаете с невероятните му характерности. Независимо дали сте на спортна писта, или на път в каньон, ще се изкушите да го натиснете още по-силно в идващия завой, поради мощната му мощ, чувството за непоклатимост и изключителното сцепление.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР