Достъпна за сваляне е нова версия на софтуера за виртуализацияParallels

...
Достъпна за сваляне е нова версия на софтуера за виртуализацияParallels
Коментари Харесай

Parallels Desktop 13 за Мас добавя виртуална реалност

Достъпна за събаряне е нова версия на софтуера за виртуализация

Parallels Desktop разрешава работа с Windows на компюти Mac

Версия 13 на известното решение за виртуализация Parallels Desktop за Mac прибавя благоприятни условия за виртуална действителност. С този програмен продукт потребителите на Mac могат да пускат Windows и приложения за него, без да рестартират машините си.
още по тематиката
Parallels Desktop 13 за Mac към този момент поддържа новите благоприятни условия на операционната система macOS High Sierra, включително файлова система Apple APFS, видеокодек HEVC и виртуална действителност.

В частност, Parallels Desktop 13 за Mac поддържа платформата за виртуална действителност Steam VR и необятно публикувания шлем HTC Vive. А с помощта на новия видеокодек HEVC, потребителите на Mac могат да си спестят до 40% дисково пространство, в случай че се съпоставят размерите на видеото с обичайните формати.

Що се отнася до APFS, това e лична разработка Apple, оповестена през лятото на 2016 година, която заменя предходната файлова система HFS+. Сред нововъведенията в APFS са прекопирване по време на запси на метаданни, клониране на файлове и папки, мигновени фотоси на файловата система, взаимно потребление на пространство и други

Parallels Desktop 13 за Mac е наличен за събаряне от уеб страницата на разработчика. Освен платената версия, потребителите могат да си смъкват безвъзмездна пробна версия, преди да вземат решение за покупка.

Даунлоуд: Parallels Desktop 13 за Mac
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР