Достъпен за четете е първи откъс от произведението в две

...
Достъпен за четете е първи откъс от произведението в две
Коментари Харесай

Създателят на биткойн разбулва тайните на проекта

Достъпен за четете е първи фрагмент от творбата в две елементи

Тайнственият основател на биткойн е на път да задоволи любознанието към основаването на биткойн

Сатоши Накамото, митичният основател на биткойн, има намерение да напише книга за историята към основаването на най-популярната криптовалута, която направи някои хора милионери, а други си пропиляха парите.

На уеб страницата на Nakamoto Family Foundation е оповестено известие с фрагмент от книгата, за която не е несъмнено, че ще бъде пусната в продажба. Издаването й ще зависи от това дали хората желаят да научат историята на биткойн и основателя на криптовалутата.

Сатоши Накамото е псевдоним и към момента няма изясненост кой тъкмо стои зад него. Възможно е това да е и група от хора, взели участие в плана за криптовалута. По-рано предприемачът Стивън Райт съобщи, че той е основателят на биткойн, само че не можа да потвърди изказванието си.
още по тематиката
Накамото разгласява първи фрагмент от книгата, която, по неговите думи, се състои от две елементи и към момента е в пробна „ алфа ” версия. Няма гаранция, че книгата в миналото ще излезе, в случай че това не стане належащо и хората пожелаят да научат за личността на създателя, прецизира Накамото.

Нова информация за книгата ще бъде оповестена скоро на уеб страницата на фондацията. Според Накамото, доста хора са съдействали за този план, включително персони, които по някаква причина са избрали да не бъдат обществени, и затова не са включени в книгата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР