Достъпен като цена модел с яркост 5000 нита и ергономични

...
Достъпен като цена модел с яркост 5000 нита и ергономични
Коментари Харесай

Wanbo X1 - проeктор за 120-инчова HD картина

Достъпен като цена модел с бляскавост 5000 нита и ергономични характерности

Wanbo X1 е стилен и ергономичен проектор за домашно кино

Домашното кино е изцяло постижимо с наличните като цена проектори. Можете да са насладите на картина с размер до 120 инча на стената и чудесно HD качество на наличие от разнообразни източници – интернет, компютър, телефон…

Един от забавните и ценово-достъпни проектори е, който се предлага единствено за €111,59 в онлайн магазина Cafago – става въпрос за световната версия на модела, с безвъзмездна доставка от европейски склад. Това е устройство с висока бляскавост 5000 нита и живот на LED лампата от 2000 часа.

Wanbo X1 прожектира качествена картина с размер от 40 до 120 инча на стената

Този LCD проектор излъчва картина с естествена резолюция HD 1280х720 пиксела – това е физическата разграничителната дарба, само че устройството поддържа 1080P декодиране. е кадърен да прожектира голямо 120-инчово изображение във формат 16:9 на стената, което е причина за домашно кино, когато имате и първокласен тон.

Предимство на модела е бързият старт на прожектиране, който лишава единствено 3 секунди. Освен това устройството има стъклена леща с многослойно покритие, с висок показател на изкривяване и резистентност на изхабяване. Производителят натъртва и на дифузното отражение – с недиректен LED източник на светлина за отбрана на очите, което прави Wanbo X1 подобаващ за цялото семейство.

Моделът Wanbo X1 може да се употребява с трипод и сбъдва фантазията за домашно кино

Проекторът разполага с разнообразни интерфейси за свързване на източниците на наличие, включително HDMI, USB и AV, в допълнение към безжичната Wi-Fi опция за достъп до наличие от интернет – филми, ТВ стратегии, спорт и други Можете да включите към проектора компютър или друго устройство през закрепените портове, от което да черпите мечтаното наличие.

Нещо повече, даже да нямате интернет връзка вкъщи, налице е опцията за предаване на видео от смарт телефона към проектора – e съчетаем с iOS/Android и поддържа както безжично прожектиране (iOS/Android), по този начин и кабелно (само за iOS). Настройката на фокуса се прави ръчно от колелцето на горния похлупак на проектора.

Wanbo X1 разполага с всички нужни интерфейси за източниците на наличие

Устройството е ергономично, с невисок звук. Производителят е вградил в него ефикасна и тиха система с двойни вентилатори за разпръскване на топлината, шумът от които е на равнище до 36dB. Дизайнът на модела е прахоустойчив, елементарен за разчистване.

е изпълнен в бял цвят, има размери 220х185х80 мм и тегло 1236 грама. Доставя се в комплект с дистанционно управление, захранващ кабел с EU щепсел, AV кабел, HDMI кабел и документи.

Моделът може да прожектира наличие безжично, от смарт телефон екрана

Можете да купите HD проектора тук: – за €111,59 в онлайн магазина Cafago и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР