Достъпът до залите и пространствата на НДК ще става със

...
Достъпът до залите и пространствата на НДК ще става със
Коментари Харесай

И достъпът до НДК ще става със зелен сертификат

Достъпът до залите и пространствата на НДК ще става със " зелен " документ, според заповед на министъра на опазването на здравето от през днешния ден, осведомят от НДК в четвъртък.

На входа ще става представянето на документа, получен посредством ваксина, преболедуване, негативен PCR тест или негативен антигенен тест.

От НДК молят феновете, които имат билети за събития и разполагат със зелен документ, да си плануват повече време за влизане в залите поради нуждата от инспекция на документите.

За събитията на 21 октомври от 17:00 ч. ще работи мобилна лаборатория. Тя ще работи с приоритет за феновете на кино-литературния фестивал " Синелибри ", прожекциите в зала 1 и кино " Люмиер ", за феновете на премиерния театър " Една българка " в спектакъл " Азарян ", за спектакъла " Поетесата " на Нов спектакъл и за посетителите на литературния клуб " Перото ".

Мобилната лаборатория ще прави единствено бързи антигенни проби против проявление на съответния платен билет. Цената на вземането на тестът, която феновете ще заплащат, е 10 лева Необходимо е посетителите на НДК, които ще се възползват от услугата на мобилната лаборатория, да дойдат половин час по-рано.

Междувременно НДК работи по въпроса мобилната лаборатория да стане непрекъсната.

От НДК обръщат внимание, че заради липса на " зелен документ " и платен билет до 19 октомври, който не може да бъде употребен, билетът има опция да бъде пренасочен за друга дата на същото събитие.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР