Достъпът до стадионите на гръцките привърженици ще бъде забранен в

...
Достъпът до стадионите на гръцките привърженици ще бъде забранен в
Коментари Харесай

В Гърция затвориха стадионите за 5 месеца

Достъпът до стадионите на гръцките последователи ще бъде неразрешен в идващите 5 месеца, оповестиха управляващите в понеделник. Крайната мярка се постанова поради убийството на 19-годишен юноша, който бе обичай до гибел от футболни хулигани в Солун. На 1 февруари убийството на жителя на Солун Алкис Камбанос шокира цялата страна. Десет души бях задържани по отношение на нападението.
 В Англия желаят въвеждане на краткотрайни смени
В Англия желаят въвеждане на краткотрайни смени

" Временните смени ще разрешат мачовете да не престават с еднакъв брой играчи "

Вътрешният министър Такис Теодорикакос съобщи, че новите наказателни ограничения ще включват по-строги присъди със затвор за принуждение, обвързвано със спорт, като добави, че клубовете могат да пускат почитатели едвам след 31 юли, откакто изпълнят всички нови условия.

" Хулиганството е световен камшик, което е виновен за гибелта на десетки хора. Трябва да обединим сили - държавното управление, политическите партии, футболните клубове и последователите. Никой няма право да се скрие от това изпитание, тъй като ще помогне на насилието ", сподели Теодорикакос.

Новите ограничения имат потребност от парламентарно гласоподаване, само че има настройки, че ще получи утвърждение от всички политически сили, освен от болшинството.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР