Достъпът до сградите на Народното събрание да бъде след представяне

...
Достъпът до сградите на Народното събрание да бъде след представяне
Коментари Харесай

След като гласуваха „въздържал се“: ДБ искат да се влиза в НС със зелен сертификат

Достъпът до постройките на Народното събрание да бъде след показване на зелен документ, планува импортираният от ПГ „ Демократична България “ план на решение. По-рано през днешния ден депутатите от демократичното обединяване гласоподаваха „ въздържал се “ на предлагането на ГЕРБ народните представители без документа да работят онлайн.

„ Аз гласувах „ въздържал се “, тъй като предлагането в действителност не вкарваше това, което настояват ГЕРБ. Въвеждаше право на отдалечено присъединяване за хора без зелен документ, без да вкарва ограничавания. Да, депутатите не сме специфични и би трябвало да съблюдаваме разпоредбите, които важат за всички “, написа във „ Facebook “ депутатът Божидар Божанов.

Документът е на интернет страницата на Народно събрание. Предложението планува още бързите антигенни проби да са безвъзмездни за депутатите, техните сътрудници, чиновниците на администрацията на Народното събрание.

Разходите за закупуването им са за сметка на бюджета на Народно събрание. Предлага се народните представители да имат преимущество при тестване, в случай че има огромно скупчване на входа.

Проектът на решение министърът на опазването на здравето да анулира заповедта си за зелените документи към този момент е импортиран в деловодството на Народно събрание от ПГ на ГЕРБ-СДС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР