Доста шум вдигна принц Хари с мемоарите си, в които

...
Доста шум вдигна принц Хари с мемоарите си, в които
Коментари Харесай

Да пресметнем: колко спечели Хари от скандалните си мемоари

Доста звук подвигна принц Хари с записките си, в които споделя пикантни детайлности от живота си като кралска персона и връзките на фамилията му с неговата брачна половинка Меган Маркъл.

" Spare " се оказа една от най-търсените книги при започване на новата година. Херцогът на Съсекс разказа всички събития, случили се с него в детството и юношеството, спомни си първия си полов опит и по какъв начин е приемал неразрешени субстанции.
 
                             

Херцогът на Съсекс е получил 20 милиона $ авансово, съгласно The Mirror.

Необходимо е обаче да се вземе поради процентът на продажбите на книги. Така анализаторите пресметнаха, че Хари е спечелил още 16 милиона $ от горната страна.
                             

От началото на януари провокативният спомен се трансформира в международен бестселър и даже влезе в Книгата на върховете на Гинес като най-бързо продаваната книга.

Оказва се обаче, че макар скандалните записки, Чарлз III желае синът му Хари да участва на неговата коронация и е помолил архиепископа на Кентърбъри да посредничи, оповестява " Мейл он сънди ".

Кралят среща съпротивата на другия брат - Уилям, написа " Мейл он сънди ", базирайки се на източник от двореца Ламбет. Кралят считал, че отсъствието на двойката ще бъде по-лошо от наличието ѝ, тъй че е подготвен да направи отстъпки, с цел да ги убеди да дойдат. Твърди се също, че Уилям е угрижен, че брат му ще употребява събитието в търсене на евтина сензация, което ще засенчи самата коронация.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР