Доста рисков играч бе на стола срещу Михаил Билалов тази

...
Доста рисков играч бе на стола срещу Михаил Билалов тази
Коментари Харесай

Даниел реши да рискува, но това му коства много пари в Стани богат

Доста рисков състезател бе на стола против Михаил Билалов довечера. Става дума за Даниел Пейчовски, който е дизайнер на мебели. Освен това той е с черен колан по айкидо, като е и инструктор в този спорт. Билалов показа, че той е жител на света, който се е прибрал в България поради жена. Живял е в Катар, Израел и Испания.

" Това е най-щастливият прериод в живота ми “, призна самият Пейчовски.

Той започва присъединяване си през вчерашния ден, отговаряйки на първите шест въпроса, ползвайки жокера " 50:50 “. Сега продължи с запитване за 1 500 лв., което бе следното:

" С какво кодово име се назовава най-близкото до триумфа нападение против Адолф Хитлер? “ Вариантите тук бяха: " Операция " Барбароса “, " Операция " Морски лъв “, " Операция Везерюбунг “ и " Операция " Валкирия “.

Той призна, че е чувал единствено първия и последния отговор и рискува, като уточни D и това бе сполучлив ход.

Въпрос 8 бе: " Кой завоевател побеждава ацтеките и превзема Мексико? “.

Опциите бяха Франсис Дрейк, Америго Веспучи, Франсинско Писаро и Ернан Кортес.

Даниел показа, че би трябвало да е някой испанец, попита публиката и 56 % от феновете в залата го насочиха към Кортес, което го придвижи напред.

Питането за 3 000 лв. бе следното: " Колко уеб страницата има в Северна Корея по данни от 2016 година? “ – 1, 28, 41 или 0.

Тук участникът първо сподели, че няма по какъв начин да са 0, защото съгласно него би трябвало да има някакъв надзор от страна на комунистическата партия в Корея.

" Що? Ако има 0, това е най-хубавият надзор “, пък отвърна Билалов и добави: " Ако има 0, значи, че в Северна Корея не би следвало да има интернет. Затова би трябвало да си зададем въпроса има ли интернет и има ли той почва в Северна Корея? “.

Пейчовски в този миг смени посоката на мнението си: " Най-лесният вид да се избегнат всевъзможни въздействия от външния свят е просто да няма нитернет. Което значи 0 уеб страницата “.

" Ама след това да не кажеш, че съм те заблудил? Аз злоупотребявам от една позиция “, отбрани се Билалов.

" 28 и 41 ми звучат доста необикновено. Колебая се сред отговор А и отговор D. Ще пожертвам да кажа, че няма никакъв интернет през 2016 година в Северна Корея “, взе решение участникът.

Билалов обаче му подсети тук, че има жокер " Обади се на другар “, а жокерът му сигурно има интернет, на което Даниел отговори, че желае да го употребява малко по-късно.

" Виж в този момент, можеш да го използваш по-късно, само че може и да няма по-късно. Я има интернет, я нула “, продължи да упорства водещият за да му помогне, само че участникът бе безапелационен и уточни D.

Оказа се, че той не е правилен, а подобен е 28. Така Пейчовски падна с 1 500 лв. надолу и си потегли с 500 и един жокер " в джоба “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР