Доста по-спокойно е, когато не си ежедневно пред камерите, защото

...
Доста по-спокойно е, когато не си ежедневно пред камерите, защото
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Няма нищо неизяснено между мен и премиера

Доста по-спокойно е, когато не си всекидневно пред камерите, тъй като имаш опция да осмислиш всичко това, което се е случило през всичките тези години. Иначе сред мен и премиера няма нищо неизяснено. Оставката беше мое решение. Това съобщи Цветан Цветанов пред публицисти след края на Националното заседание на ГЕРБ, на което бе гласувана оставката му от водещите структури на партията.

,,Трябваше просто да се гласоподава моята оставка и тази на госпожа Бъчварова и да се създадат съответните промени в устава. Оттук-нататък няма да вземам участие в организационната активност, няма да давам отговор за предизборните щабове. След като минат към този момент съответните избори, ще може към този момент да се съпоставя. Но мога да кажа, че всичко мина много цивилизовано и аз съм предан човек и постоянно оценявам хората, с които съм работил'', показа Цветанов.

Бившият зам.-председател на партията разкри, че сега работи за основаването на център с евроатлантическа активност с разбори и прогнози на тематика сигурност.

На въпрос дали този план може да прерасне в политическа партия Цветанов помоли да не се стартира още веднъж с интригите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР