Доста обсъждана тема от няколко дни е участието на дизайнерката

...
Доста обсъждана тема от няколко дни е участието на дизайнерката
Коментари Харесай

Мегз: Баба Ванга е казала, че ще променя много неща в тази страна

Доста обсъждана тематика от няколко дни е присъединяване на дизайнерката Мегз при Венета Райкова в " Папараци “. Амбициозното миньонче държа 40 минути феновете на БТВ със спотаен мирис като, както единствено тя си знае, мина през всички прочувствени положения - от сълзи до плевел смях.  " Харесвам я! Днес тя ми даде едно доста същинско изявление с доста смях и сълзи, само че подобен е животът " - написа самата Венета няколко минути преди старта на предаването.  

Горещата водеща побърза да зададе непосредствено въпроса, който вълнува всички - Кой е новият мъж в живота на Каканашева? Видимо хубавицата отхвърляше да разяснява тематиката, а Венета не спря да я притиска. Накрая тя каза името на рапъра Искрата. И се закани на Мегз да не лъже, както преди години я е излъгала за различен известен мъж в живота й. Каканашева отхвърли, като сподели, че с Искрата имат единствено другарски връзки. Венета не й повярва.  

Мегз още сподели, че мъжът, с който се свързва името й в общественото пространство към този момент 2 години, е част от предишното й и че в този момент се старае да води различен - по-пълноценен живот. " Важно е това да се знае, с цел да може той да продължи живота си обикновено, аз също ". 

Тя още се издаде, че в живота й е имало и още по-влиятелен и богат мъж, с което импровизирано удостовери слуховете, че е имала връзка с един от босовете на подземния свят.  

Носителката на Златна игла се разстрои, когато Венета й напомни, че хората и до ден-днешен я считат за любовница. Тя отхвърли, плачейки с болежка и се дефинира като една модерна Пепеляшка, която с доста труд и шанс в живота е постигнала нещата, които има.  

Мегз показа няколко трагедии от детството си - че се е родила задушена, че е щяла да се възпламени в плевня и че е паднала от кола в придвижване. Тя сподели още, че в живота й има доста съдбоносни знаци и че баба й е посещавала Ванга и че тя й е предрекла звездно бъдеще. 

" Казала, че имам задача, обвързвана с хубостта и че ще трансформира доста неща в тази страна ". Венета незабавно побърза да я закачи на тематика политика. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР