Доста неочаквано, тази седмица Ubisoft хвърлиха малка бомба с анонса

...
Доста неочаквано, тази седмица Ubisoft хвърлиха малка бомба с анонса
Коментари Харесай

Ubisoft аргументира появата на The Division

Доста ненадейно, тази седмица Ubisoft хвърлиха дребна бомба с анонса на The Division 2. Новината несъмнено учуди мнозина – играта се радва на постоянна известност, проблемите от предишното, свързани с представянето ѝ са от дълго време забравени. Не на последно място, студиото се отклонява от модерните трендове на игровите издатели през днешния ден и модела на предлагането на „игри като услуга“, бизнес модел, който се потвърждава от ден на ден и повече: издателят/разработчикът построява един непрекъснат свят, към който с времето просто прибавя някоя и друга характерност, микротранзакции, специфични събития и акции, и по този начин може с години да монетизира напъните си без да се постанова да гради от нулата нещо и да се вършат огромни инвестиции. Та какво постанова появяването на The Division 2.

Ubisoft показа в Twitch панелът State of the Game, в който беше обиден и този въпрос, несъмнено. Еднозначен отговор няма. Причините са не една и две, само че една като че ли се откроява: новата версия на Snowdrop.

„Не беше елементарно решение, само че има толкоз доста истории и прекарвания, които желаеме да изследваме в света на The Division, че почувствахме, че продължение е най-хубавият метод да се докоснем до всичко това“, споделя креативният шеф Джулиан Герити. „Технологията напредва с времето. Snowdrop през днешния ден е доста по-добър и кадърен енджин спрямо времето, по което пуснахме The Division. И по това време си беше фантастична технология, само че през днешния ден ние може да вършим доста повече неща, тъй че несъмнено желаеме да се възползваме от опцията, което би било надалеч по-трудно, в случай че се опитаме да го създадем с играта сега. Причините са много“, споделя на собствен ред игровия шеф Матиас Карлсон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР