Доста мъдри хора обичат да дават един непреходен съвет: Парите

...
Доста мъдри хора обичат да дават един непреходен съвет: Парите
Коментари Харесай

Бабини поверия, които задължително трябва да спазвате, ако искате благополучие

Доста мъдри хора обичат да дават един вечен съвет: „ Парите благополучие не купуват! “. Хубаво, по този начин е! Но пък бива ли и човек с лесна ръка да се отхвърля от тях. Съществуват бабини поверия, които се предават във семейството от майка на щерка и по този начин са се запазили през годините. Именно няколко такива ритуали оказват помощ на човек да притегли към себе си шанс, благоденствие и пари. А вие вярвате ли в такива ритуали? Нищо не ви пречи да пробвате за прочут интервал, а за резултата ще отсъдите сами.

Ето единствено една част от. Знаехте ли, да вземем за пример, че е по-добре парите, без значение дали са банкноти или монети, да се дават с дясна ръка, а да се вземат с лява?

Не е добра концепция да давате пари назаем в първия и последния ден на седмицата. Опасността тук е, че или няма да си получите назад дължимата сума, или пък борчлията ви ще се забави доста с връщането. Ако пък вие сте в обстановка да изплащате дълг – в никакъв случай и за нищо на света не го правете в понеделник.

Ако го извършите, парите непрекъснато ще бягат от вас. Най-добре е пари да се дават заран. Ако плащате с банкноти, то ги сгъвайте на две, а не ги давайте разгънати. Не бива да се дава нещо на непознати хора през прага на жилището, изключително след залез слънце. За да не бъдат изместени или измити от вкъщи парите, би трябвало да се чисти единствено през деня. И най-после – в случай че се разсипят монети от портмонето ви, най-добре да ги събирате с дясната ръка.

Късмет!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР