Доста изненадващо за мен е това, което сер случва. Всеки

...
Доста изненадващо за мен е това, което сер случва. Всеки
Коментари Харесай

Премиерът Борисов бесен на президента Радев, нарече го егоцентрик

Доста изненадващо за мен е това, което сер случва. Всеки ден му се обаждам на президента Радев и му споделям какво ново вършим. Той услужливо не помни да каже, че това е по предложение на Българска социалистическа партия.
Това съобщи на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов във връзка наложеното отчасти несъгласие от президента Румен Радев върху Закона за изключителното състояние. Държавният глава дефинира част от тях като извънредно рестриктивни.

Понеже аз постоянно споделям истината, няма да го спестя това. Дариткова ми се обади и ми сподели, че Българска социалистическа партия желаят да излизат от залата, в случай че не одобряват техните оферти за спекулата. И в този момент същото споделя той ", напомни Борисов.

" Сега те ни връщат тъкмо тези оферти от зрелия социализъм, когато цитрусите се продаватаха откъм гърба. Помним Лукановата и Виденовата зима, когато събориха банките, няколко национални произшествия... Но приехме тези ограничения, с цел да има консенсус и той сподели, че знае.

Второто, за което сподели, че ще върне закона е поради думата " погрешна информация ", като е ясно, че това цели единствено тези, които изнасят зловредна информация.

Днес сутринта видяхте - проф. Костов и проф. Мутафчийски, които имат остаряла омраза от дълго време, се съгласиха да работят дружно в имено на народа. Аз приказвах и с проф. Мутафчийски, тъй като желаеме всеки, който е професор да се включи. Има потребност от това точно за осмисляне и разработване на последващите ограничения, тъй като никой не знае какъв брой ще продължи тази пандемия.

Не желаеме да оставим професори и хора, които могат да оказват помощ, а да чуем тяхното мнение. В съвета ще влязат и ръководителят на зъболекарския съюз. В тази обстановка се ръководим само и единствено от мнението на специалистите ", изясни министър председателят за новия медицински съвет, който основава.

Борисов заявиоще за ветото, че недоумява по какъв начин Радев може за ден-два да си промени мнението и да приказва разнообразни неща.

" Вие, медиите, видяхте, по какъв начин в президенството говорихме дружно и по какъв начин ограниченията на правтилеството дефинира като най-хубавите в Европа. Италия, Испания, Англия дават за образец България. По наставление на щаба ние едно по едно бързо затворихме местата, където има скупчване на хора. Виждате, че и Англия единствено за няколко дни извърши всички наши ограничения.

Тактиката е да имаме опция да лекуваме всеки. За разлика от тези популисти, които всеки ден си менят мнението, ние носим цялата отговорност. Един член приехме в закона, препоръчан от Българска социалистическа партия и незабавно настана безпорядък на пазара и на процедура основава спекулата. Ние повече няма да гласуваме за него. По-добре да останем без него, в сравнение с пазарът да се изкриви.

Затова като ми дадоха какво е приказвал президентът Радев и се съпостави какво е приказвал в четвъртък - няма нищо общо това, което той сподели в наше и мое наличие.

И аз го одобрих за доста вярно деяние - да се обединим. Дори и противоположни персони, които не се харесват, би трябвало да работят дружно за едно само нещо, първата съществена задача - това е да не се събират хора на едно място и по тази причина първата ни задача е да защитим живота и здравето на хората. България е била във войни, вземали са територии, на купони сме били и е оживяла! Но дружно!

Изведнъж в този момент доста предприемачи, които се назовават олигарси желаят всичко да падне върху страната. А единствено една седмица сме в това сериозно положение и желаят да се харчат милиарди?! Какво ще стане след това?

Освен здравето е значимо и нашите пенсионери да имат обезпечени пенсии и ние по тази причина би трябвало да имаме пари. А не е надалеч времето, когато пенсиите станаха 3 $ на месец! Не го ли помните, толкоз бързо ли го забравихте?

По време на ръководство на партията на президента Радев беше това! Аз това няма да го позволи, до последно ще стискаме пенсионерите да имат сигурни приходи, тъй като никой не знае какъв брой ще продължи тази пандемия!

Освен това не разбирам какво предлага - всевъзможни безумни оферти има, само че от това, което прочетох, той няма нито една съответна мярка. Хем всички наранени страни одобряват избавителни ограничения, всички страни афишират, че ще поддържат бизнеса, само че никой не смее още съответни пари да разгласи, тъй като не знаят колщо ще продължи времето.

Ами в случай че спрат автомобилните колоси в Германия, нашите фабрики от автомобилния клъстър за къде ще създават? ", попита Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР