Доста хора са скептично настроени към необвързаните и техния начин

...
Доста хора са скептично настроени към необвързаните и техния начин
Коментари Харесай

6 големи предимства на това да си необвързан

Доста хора са скептично настроени към необвързаните и техния метод на живот. Твърдят, че без човек до себе си се усещат самотни и няма на кого да споделят проблемите си. Не одобряват, че и без връзка може да съществува благополучие заради толкоз доста други аргументи.
Всъщност да бъдеш самостоятелен е нещо ужасно, като филтриране на душата от всички натрупали се проблеми. Понякога човек се нуждае от това да остане самичък и тъкмо заради тази причина края на една връзка не трябва да бъде одобряван като края на живота, щастието или любовта. Няма да се чувствате зле, в случай че осъзнаете какъв брой доста независимост ви дава това да не сте във връзка.

1. Може би сте прекратили връзките си с близки другари, тъй като половинката ви е ревнувала. Замислете се какъв брой скъпи другарства можете да изгубите по този метод. Най-сетне сте се отървали от рестриктивните мерки да не се виждате с избрани хора и да не ходите на избрани места. Имате цялостна независимост да вършиме каквото желаете и би трябвало да се насладите оптимално на момента. Ще можете да отделяте повече време за приятелите си както сте правили преди да започнете връзката.
2. Не се преценявате непрекъснато с някого. Когато имате човек до себе си няма по какъв начин да не се пробвате да му угаждате, с цел да не се стига до непотребни кавги. В опитите си да се преценявате непрекъснато, много постоянно пренебрегвате личното си благополучие и не обръщате задоволително внимание на вашите стремежи. Когато сте необвързани можете изцяло да насочите фокуса към себе си.
3. До тук с драмите. Постоянните кавги и кавги към този момент ги няма, можете умерено да се наслаждавате на всекидневието си и да го вършиме разнообразно, без да изпитвате възприятие за виновност. Вече няма да се постанова да плачете сами по цели нощи, поради следващия скандал. Животът ви ще стане доста по-спокоен и, в случай че съумеете да го извършите подобен, много по-забавен и разнороден от преди.
4. Ще имате задоволително време да обърнете внимание и на себе си и да се поглезите малко. Когато сте във връзка харчите доста повече пари и някак незабелязано идва миг, в който към този момент нямате никакви. Ще имате освен задоволително време, само че и доста повече пари. Ще можете да обърнете внимание на тялото си и да се поглезите с нещата, които обичате.
5. Научавате се сами да се справяте в сложните моменти, а не постоянно някой да държи ръката ви. Научавате се също, че най-вече човек би трябвало да разчита на себе си. Също по този начин една връзка дава доста значими уроци и след края и човек е доста по-зрял, а мисленето му е много променено. Започвате да оценявате значимите неща в живота.
6. Не сте в непрекъсната алтернатива дали сте с верния за вас човек. Колкото и мощна да е дадена обич, след следващия скандал всеки човек се пита: „ А дали този човек е верния за мен? “. Не сте ли се замисляли, че това е губене на време? Просто седите и се обвинявате, че отново не сте попаднали на точния човек. Е, като сте необвързани тези пробеми несъмнено не съществуват и се чувствате доста по-спокойни от колкото когато имате връзка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР