Доста голяма част от любителите на тениса очакваха с интерес

...
Доста голяма част от любителите на тениса очакваха с интерес
Коментари Харесай

Наоми Осака: Важна победа за мен

Доста огромна част от феновете на тениса чакаха с интерес срещата сред Наоми Осака и Кори Гоф. Това бе по този начин освен поради качествата на двете тенисистки, само че и поради държанието им отвън корта.

Срещата от втория кръг на конкуренцията в Синсинати изцяло оправда упованията и се реши в 3 сета. Японката бе тази, която ликуваше в края на мача, след 4 6, 6 3, 6 4. След дуела, Наоми призна, че този триумф е извънредно значим за нея и е с доста висока стойност.

„ Кори е чудесна тенисистка и бе ужасно да се надигнем една против друга. Тя е млада, надарена, с огромно бъдеще пред себе си и мисля, че в случай че продължава по този начин я чакат доста положителни дни. Стана оспорван мач, както и чаках, само че съм щастлива, че завоювах. Ключовото във значимите моменти бе спокойствието съгласно мен, останах съсредоточена и спокойна от самото начало, даже, когато изгубих първия сет. Сега виждам напред и би трябвало да се приготвя добре за идващото предизвикателство “, показа шампионката от Australian open.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР