Доста често жените обичат да обсъждат нещата от живота повече

...
Доста често жените обичат да обсъждат нещата от живота повече
Коментари Харесай

Клюките са полезни за жените

Доста постоянно дамите обичат да разискват нещата от живота повече от мъжете. Такава е тяхната природа. Когато две приятелки са излезли и са седнали в някое заведение, те постоянно обменят информация за техни приятелки, съседи, любовници, съпрузи и защо ли още не.
Доста постоянно тези диалози прерастват в чиста клевета от вида: " Видя ли какво направи през вчерашния ден ", " Знаеш ли каква кола си е купил " и други сходни. Между другото сходни диалози са присъщи и при мъжете. Не е необичайност в някой фитнес да се чуват мъжки размишления, които много постоянно са си чисти злословия.
В последна сметка клюката е метод на изложение сред хората. Но тя неведнъж се слави с неприятна известност в обществото. За някои хора това е жестоко вмешателство в живота на другите хора, без те да го желаят или да го знаят. Говоренето зад тила на някой постоянно съумява да го злепостави, още повече че най-после постоянно се схваща за това. Хората не могат да пазят дълго време загадка.
 Зодиите, които не могат да живеят без злословия Зодиите, които не могат да живеят без злословия
За някои хора клюките са като въздуха и не могат да живеят без тях. Ето кои са те. Близнаци (21 май - 21 юни)Близнаците обичат да клюк...
Но има и нещо позитивно в клюкарстването. Не е казано, че клюките постоянно са злонамерени. Ако някой е направил нещо положително, то клюката за това положително дело може да носи и позитиви.
Ако не сте виждали дълго време някой човек, обикновено е вие желаете да знаете повече за него - какво прави, с какво се занимава, дали има семейство и така нататък И тогава тази клевета става страхотна, тъй като вие си спомняте с положително за него и научавате обстоятелства за живота му. Старите мемоари се възродяват и в това няма нищо неприятно.
Хората харесват да клюкарстват, тъй като им е любопитно да научат по какъв начин живеят останалите. Чрез книгите и киното те се придвижват в различен свят, на който постоянно се любуват. Същото е и с клюките - те разказват живота на другите хора и ние ги слушаме с интерес, без значение дали ни засягат директно или индиректно. Когато си споделяме злословия, ние се усещаме много по-приятелски настроени едни към други. Те ускоряват връзката посред ни.
Много дами завързват другарства, когато обменят информация от всевъзможен вид. Ако диалогът стане по-интимен, това е причина за доверие. Когато някой споделя с различен нещо съкровено, някаква загадка, той разчита на теб и те има за правилен другар, който няма да те съобщи.
 Десет неща, за които спирате да се тревожите след 30 година Десет неща, за които спирате да се тревожите след 30 година
При някои хора още на 27 години настъпват основни промени в разбиранията, а при други чак на 35. Ето за кои неща преставате да се тр...
Клюките водят до разнородни прочувствени настроения. Понякога ни е смешно, различен път могат да ни вбесят. Често пъти те ни дават положителни хрумвания по какъв начин да се държим в бъдеще с някои хора или по какъв начин да работим по-добре в екип.
Клюкаренето може да сплоти цяла общественост от хора и да ги направи по-сплотена компания. В тази група ние се усещаме в свои води, тъй като можем да кажем всичко, което мислим, даже и да не е толкоз значимо. Ако знаете повече за живота на някого, вие може да стигнете по-лесно до сърцето му или пък да имате едно мислено и да се пазите от него.
Обсъждането на други хора не постоянно е неприятно. Не е чудно да забележим да си приказват баби, застанали пред входа на къщата или блока. Те нямат друга работа, с изключение на да разискват живота на други хора. Това е техният способ за разтоварване и забавление и ние би трябвало да ги почитаме, а не да ги одумваме.
Затова хората е добре да възприемат клюката като още един канал за забавна информация, която може да се окаже нужна и скъпа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР