Доскорощният защитник на Барса Жерард Пике отговори подобаващо на бившата

...
Доскорощният защитник на Барса Жерард Пике отговори подобаващо на бившата
Коментари Харесай

Пике отвърна брутално на Шакира

Доскорощният бранител на Барса Жерард Пике отговори уместно на някогашната си брачна половинка Шакира и ѝ отговори на нападките в най-новия ѝ шлагер BZRP Music Session #53.

Във въпросната ария колумбийската изпълнителка от самото начало засипва Пике с нападки за това, че я е изоставил поради студентката Клара Чиа Марти. В част от текста тя употребява съпоставения, определяйки себе си за “Ферари ” и “Ролекс ”, а новата половинка на някогашния футболист за “Туинго ” и “Касио ”.

Затова в снощното си лъчение в “Туич ”, в което Пике беше дружно с известния стриймър Ибай Янос, някогашния нападател Серхио Агуеро и известния публицист Жерард Ромеро, той реши да се появи точно с часовник “Касио ” на ръката си и разгласи: “Постигнахме съглашение с “Касио ” за спонсор на нашата Kings League. “Касио ” е превъзходен часовник, който устоя цялостен живот ”. Ромеро попита за какво от “Касио ” са се присъединили като спонсор, а Агуеро му отговори: “Заради песента на Шакира ”.

Въпросната Kings League е аматьорски футболен шампионат, проведен точно от Пике и Янос, в който взимат присъединяване 12 отбора, формирани от по 7 играчи. На един от тимовете - Kunisports, президент е Агуеро. Легендарният вратар Икер Касийяс пък е началник на 1K FC.

Пике също по този начин разгласи, че за идващия кръг на надпреварата ще се яви с “Туинго ” още веднъж поради песента на Шакира.

In response to Shakira`s lyrics: " You exchanged a Rolex for a Casio. "

Gérard Pique announced a partnership with Casio to sponsor his 7-a-side Kings League.????
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР