Доскорощен работник от бензиностанция, намираща се на изхода на Бургас

...
Доскорощен работник от бензиностанция, намираща се на изхода на Бургас
Коментари Харесай

Извънредно! Бивш затворник се гръмна с пистолет в бензиностанция край Бургас пред смаяните клиенти

Доскорощен служащ от бензиностанция, намираща се на изхода на Бургас към Автомагистрала „ Тракия “, е направил преди малко опит за самоубийство в комерсиалния обект. За това съобщи Флагман.БГ, базирайки се на източник, който е станал очевидец на трагичното събитие пред десетки клиенти, зареждащи колите си с гориво.

33-годишният Сабри Сабри от бургаското с. Соколец бил за малко на трудов контракт в бензиностанцията, само че защото не посочил нужните качества бил освободен. Неясно за какво, към седмица след прекратяването на трудовия му контракт, той се е появил на работното си място и е стрелял в слепоочието си с газов револвер.

Екшънът се разигра преди малко, към 15:45 ч., Сабри е откаран с кола за спешна помощ на Бърза помощ, има кървяща рана на главата, за благополучие се е оказало, че револверът е газов.

Сабри е някогашен пандизчия. Изялзъл е при започване на тази година, откакто е изтърпял присъда за ликвидиране. През 2007 година е удушил 75-годишния Мехмед М. в родото си село. Причината – да отнеме спестяванията на пенсионера от вкъщи му.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР