Доскорошният вратар на ЦСКА-София Данте Стипица говори в Хърватия за

...
Доскорошният вратар на ЦСКА-София Данте Стипица говори в Хърватия за
Коментари Харесай

Освободен от ЦСКА-София шпионира за Осиек

Доскорошният вратар на ЦСКА-София Данте Стипица приказва в Хърватия за качествата на " алените ", които са възможен противник на Осиек във втория кръг на Лига Европа. Той призна, че не би се върнал на " Армията ", само че няма неприятни усеща към никой в клуба.

" Не бих се върнал в ЦСКА, тъй като нещата не станаха по този начин, както се бяхме разбрали. Но най-после се разбрахме човешки с боса и останалите хора от клуба. Оставаме в отлични връзки ", описа Стипица пред " Спортске новости ".

" ЦСКА има положителни играчи. Особено са мощни и атрактивни крилата и нападателите. За разлика от другите мощни клубове имат и доста български играчи. Али Соу е мощен централен нападател, бразилското крило Енрике Рафаел и ганаецът Едвин Джеси са атрактивни. От българите бих отличил национала Николай Бодуров. Играят проведено и са неуместен противник. Миналата година стигнахме до третия кръг в Лига Европа с ФК Копенхаген, като на мача в Дания имаше доста противоречиви и странни съдийски решения ", напомни си Стипица.

" В ЦСКА има нов състезателен шеф - италианецът Джарета, и могат да бъдат доста рискови. Много е мъчно да се предвижда подобен мач. Осиек има своите съществени шансове и ще станат хубави дуели. В ЦСКА към този момент не е Любослав Пенев, а тима се води от помощниците му, като наставник им е Люпко Петрович ", сподели хърватинът.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР