Доскорошният топмениджър на петролната компания Лукойл Александър Суботин е починал

...
Доскорошният топмениджър на петролната компания Лукойл Александър Суботин е починал
Коментари Харесай

Още един милиардер от Лукойл или Газпром почина в Русия след меко казано странна процедура

Доскорошният топмениджър на петролната компания " Лукойл " Александър Суботин е умрял в Митищи, Московска област, след сеанс с локални шамани.

Суботин, който е бил член на борда на " Търговска къща " Лукойл " ООД, е умрял след сеанс против махмурлук с шамана Магуа и брачната половинка му. Те приемали клиенти в частния си дом и предложили лекуване с отровни жаби, написа actualno.com, базирайки се на Telegram канала Mash.



Култовият чиновник и брачната половинка му отдавна практикували знахарски услуги в частния си дом. По-специално те лекували разнообразни болести благодарение на екзотични животни. Предлагали да вземем за пример лекуване с отровна жаба. Правели прорез на кожата на пациента, капвали там отрова от жаба, след което индивидът започвал да повръща и... настъпвало облекчение.

Не минавало и без свръхестествен съставен елемент - в къщата се призовавали духове, принасяли се животни в жертва, вземала се кръв. Суботин познавал семейство Магуа отдавна и употребявал услугите им постоянно. Този път той пристигнал да търси за помощ против махмурлук.

Но в разгара на сеанса предприемачът се почувствал зле и се хванал за сърцето. Магуа и брачната половинка му решили да не викат кола за спешна помощ, а се пробвали да излекуват Суботин с корвалол, след което го оставили да спи в мазето. Там Суботин умрял. Шаманите споделили на пристигналата полиция, че просто са били другари с умрелия.

Александър Суботин е брат на Валери Суботин, някогашен вицепрезидент по петролни доставки и продажби на " Лукойл ". Той работел в централния офис и бил възприеман като един от наследниците на президента Вагит Алекперов.

Припомняме, че през последните седмици това не е първата странна гибел на топ мениджъри от Русия.

В средата на април бе е открит мъртъв някогашният топ управител на " Новатек " Сергей Протосеня във вила в Лорет де Мар, Испания. Заедно с него са открити и телата на брачната половинка му Наталия и 18-годишната им щерка с прободни рани. Малко преди този момент в дома им в Москва бяха открити мъртви някогашният вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев, щерка му и брачната половинка му.

В края на януари тази година бе открит мъртъв 60-годишният началник на транспортната работа на " Газпром Инвест " Леонид Шулман. Тялото на шефа лежало в банята на къщата му в село Ленинское, в Ленинградска област. Около месец по-късно в същото село Ленинское бе намерено тялото на Александър Тюляков, заместник-генерален шеф на центъра на " Газпром " за корпоративна сигурност. Друг, обвързван с Газпром, някогашен началник в компанията, който трансформира Сочи в прекрасен черноморски курорт за Зимната олимпиада пък умря при свръх мистериозни условия на лесна еко пътека, въпреки да имаше изкачвания на Килиманджаро и Елбрус преди този момент.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР