Доскорошният шеф на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане

...
Доскорошният шеф на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане
Коментари Харесай

Пламен Георгиев е назначен за консул на България във Валенсия

Доскорошният началник на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев е назначен за консул на България във Валенсия.

Решението е взето от Министерския съвет през вчерашния ден, само че не беше оповестено нито в дневния ред, нито с прессъобщение след съвещанието. Днес в уеб страницата на държавното управление се оповестява, че Пламен Георгиев Димитров е назначен за общоприет консул във Валенсия, а пресслужбата на Министерството на външните работи удостовери, че става дума за някогашния ръководител на КПКОНПИ.

Георгиев напусна поста си в антикорупционния орган около абсурда с противозаконните навеси върху терасата си, за която твърдеше, че не е негова, а инспекция на данъчната администрация не откри разминаване в приходите му. В края на юли Георгиев беше възобновен от Висшия правосъден съвет като прокурор. Той обаче явно няма да встъпи в служба в държавното обвиняване, а ще дава отговор за консулската работа, настояща на територията на испанските самостоятелни области Валенсия, Мурсия, Кастиля ла Манча и Балеарските острови.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР