Доскорошният шеф на кабинета на президента Румен Радев - Иво

...
Доскорошният шеф на кабинета на президента Румен Радев - Иво
Коментари Харесай

Иво Христов: При победа на БСП на евроизборите се създават условия за предсрочни избори и излизане от безизходицата

Доскорошният началник на кабинета на президента Румен Радев - Иво Христов, разяснява в утринния блок на bTV попадането си в евролистата на Българска социалистическа партия.

``
реклама

" Президентът е осведомен за решението ми, все пас поканата пристигна преди няколко месеца. Не се е опитвал да ме задържи, тъй като не е феодал, а ние не сме крепостни. Това не значи завършек на нашите връзки, въпреки всичко аз не преставам да съм ръководител на неговия Стратегически съвет за национални развиване. За мен това е идея, аз прескочих от публицистиката в политикита с президента Радев. Корнелия Нинова ми предложи да съм претендент в евролистата. И за нея, и за мен има едно споделено убежедние - че тези избори са решаващи за българската политическа обстановка. Те са ключ към понататъчен процес.

При победа на Българска социалистическа партия се основават условия за предварителни избори и излизане от безизходицата. При победа на ГЕРБ ще следим по какъв начин властта се бетонира, защото разполага с целия нужен запас за това. Тя владее цялата администрация, локалната власт, националната изпълнителна власт, има някакво, въпреки и разтърсено, болшинство в Народното събрание, владее службите, владее значително медиите, владее правораздаването и въздейства на прокуратурата. При това състояние есента на локалните избори може и към този момент да не избираме. Моята идея е смяната на България още от издигането на президента, който бе повдигнат от Българска социалистическа партия ", сподели Христов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР