Доскорошният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев може да

...
Доскорошният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев може да
Коментари Харесай

Ивайло Петев изненадващо може да поеме Миньор

Доскорошният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев може да стане старши треньор на Миньор Перник. Това ще стане факт, когато и в случай че, новите притежатели на „ чуковете “ поемат властта в клуба.
Прочетете още
Преди дни посредством кмета на града Станислав Владимиров стана ясно, че тимът ще има нов притежател. Разговори с градоначалника са имали предприемача Адам Сотков, който има 50 % от акциите на Локомотив Пловдив, както и някогашният рефер Таско Тасков. Очаква се фирмите на Сотков да поемат издръжката на клуба, а Тасков да стане изпълнителен шеф, написа 24 часа.

Бизнесменът Сотков има отлични връзки с Ивайло Петев и го счита за един от най-хубавите треньори в България. Бившият полузащитник, който е два пъти първенец с Литекс, сега е с тима на „ смърфовете “ на лагер в Турция, където гледа контроли един до друг с треньора на пловдивчани Александър Томаш.

Роденият в Ловеч Петев направи същински възторг още при дебюта си като ментор на Лудогорец в интервала 2010/13. С него отбора от Разград влезе в родния хайлайф, а след това стана и два пъти първенец на България.

През лятото на 2013-а Петев бе за броени часове и старши треньор на Левски, само че почитателите го съблякоха по време на представянето му, тъй като ловчанлията бе признал в едно изявление, че е почитател на ЦСКА.

След престой в кипърския АЕЛ Ивайло Петев пое и националния тим на България. За последно родният експерт бе селекционер на Босна и Херцеговина.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР