Доскорошният председател на разпадналата се парламентарна група на Величие“ Николай

...
Доскорошният председател на разпадналата се парламентарна група на Величие“ Николай
Коментари Харесай

„Полковника“ вече няма да преподава „Модерно разузнаване и контраразузнаване“ в НБУ, напуснал сам

Доскорошният ръководител на разпадналата се парламентарна група на „ Величие “ Николай Марков няма повече да преподава в Нов български университет (НБУ), заяви Offnews.

„ Потвърждаваме, че договорът на Николай Марков за преподавателска активност беше преустановен на 8 юли по негова молба “, удостоверяват от университетската администрация.

Марков водеше курса „ Модерно разузнаване и контраразузнаване “ в предходния пролетен учебен срок, както и план на същата тема. Той е водил лекции и по противопоставяне на проведената престъпност, предварителна защита на общата престъпност, обичайните религии и противопоставяне против тероризма, криминалистична техника, цифрови и софтуерни трансформации в сигурността/киберсигурност/, криминалистична тактичност и експертиза.

Неотдавна някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов описа, че точно той е поканил Марков да преподава в Нов български университет преди четири години, само че студенти му се оплаквали, че Николай Марков не идва на лекции.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР