Доскорошният национал и носител на доста титли по класическа борба

...
Доскорошният национал и носител на доста титли по класическа борба
Коментари Харесай

`Борец по класическа борба от Дупница става депутат от 23 МИР-София

Доскорошният национал и притежател на много трофеи по класическа битка от Дупница Даниел Александров става народен представител, само че от 23 МИР-София, оповестиха пред медиите от централата на ГЕРБ в града. Това стана допустимо, откакто професорът от „ Пирогов “ доктор Асен Балтов разгласи, че е взел решение да се откажа от депутатското си място, тъй като смята, че „ ще бъда по-полезен за хората и обществото като лекар-ортопед травматолог “.

След професор Балтов в листата на ГЕРБ за 23 МИР – София, под № 5 беше борецът от Дупница Даниел Александров. Той  беше и под №2 в Кюстендилската листа за 10 МИР, само че не събра задоволително преференции, с цел да влезе от изборния си регион. Това става от 23-и МИР-София.

Така ГЕРБ вкарва трима депутати от Кюстендилско – някогашният вътрешен министър Христо Терзийски, Радослава Чеканска, която има един цялостен депутатски мандат при ръководството на ГЕРБ и която събира най-голям преференциален избор, както ии Даниел Александров.

В Дупница и в Кюстендил разясняват, че борецът е един от приятелите на водача на партията Бойко Борисов и на това дължи включването си на пето място в листата за 23-и регион в София.

Коментира се даже и това, че Даниел Александров ще е номинацията на ГЕРБ за кмет на Дупница на локалните избори наесен.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР