Доскорошният нападател на Етър Флорент Боджадж ще продължи кариерата си

...
Доскорошният нападател на Етър Флорент Боджадж ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

Звезда на Етър ще рита в четвърто ниво на Германия

Доскорошният нападател на Етър Флорент Боджадж ще продължи кариерата си в немския Кикерс (Офенбах), който се състезава в Регионал-Лига-Югозапад или четвъртото равнище на футбола в страната. 24-годишният Флорент е роден в Лондон, само че има британски и албански паспорт.

Юноша е на Хъдърсфилд, само че не съумява да се пребори за място при мъжете и записва едвам 8 мача. След това е носил за доста малко на Килмарнък (Шотландия), Нюпорт Каунти, а от 2018-а година е в България. Първо играе за Пирин (Благоевград) половин сезон, след което се мести във Велико Търново и там записва 55 мача и 8 гола.

" Флорент е доста добре с топка в краката и може да играе на всяка позиция в офанзивата. Вярвам, че ще помогне на нашия тим, споделя някогашният футболист на Айнтрахт (Франкфурт) Томас Соботцик, сега изпълнителен шеф на Кикерс (Офенбах).

" След като съм бил в Англия, Шотландия и България, с неспокойствие чакам да играя футбол в Германия ", сподели Боджаж пред уеб страницата на клуба. " Кикерс Офенбах е обичаен клуб с упоритости и цели, за който ще дам всичко от себе си в очертаващия се сложен сезон ".

Боджадж е имал предложение и от тим от първа лига на Кипър, както и да остане в Етър. След като е решил офертите обаче, избира отборът от 4-а лига в Германия. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР