Доскорошният началник на отдел Компютърни престъпления в ГДБОП и национален

...
Доскорошният началник на отдел Компютърни престъпления в ГДБОП и национален
Коментари Харесай

Бивш шеф в ГДБОП поема защитата на интелектуалната собственост в А1

Доскорошният шеф на отдел " Компютърни закононарушения " в ГДБОП и народен координатор по киберсигурността Явор Колев стартира работа в А1, оповестиха от компанията.

Той ще заеме позицията управител " Защита на интелектуалната благосъстоятелност ", основана за него в компанията. Колев ще се грижи за отбраната на авторските права на телевизионното и музикално наличие на компанията. В него се включват и авторските права на спортни организации, които А1 има за страната, като LaLiga, Serie A, UEFA Champions League, NHL, UFC, ATP, Националната баскетболна лига и други, разясняват от компанията.

Изпълнителният шеф на А1 България Александър Димитров разяснява назначението: " През последните няколко години А1 България се трансформира от медиатор, който единствено осигуряваше преносната мрежа за наличието, в медийна компания, която предлага извънредно наличие и телевизионни услуги посредством лична платформа до крайните клиенти. Ние би трябвало да се грижим за нашето наличие и да следим за неговото законно разпространяване. Радвам се, че Явор Колев одобри да поеме тази роля в А1. Той е интернационален специалист по киберсигурност и противодействието на киберпрестъпността, с потвърден опит в областта на отбраната на авторските права в телекомуникациите и софтуерното пиратство. Сигурен съм, че неговият опит и умения ще ни оказват помощ да се оправим по-бързо с телевизионното пиратство в страната. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР