Доскорошният мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на Левски Асен

...
Доскорошният мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на Левски Асен
Коментари Харесай

Букарев изригна на раздяла: Левски е лъскава гнила ябълка, където си пионка

Доскорошният управител и координатор на спортно-техническата активност на Левски Асен Букарев разяснява решението си да напусне поста си в клуба.

" Не съм се обадил на Спас Русев, подадох оставка при Красимир Иванов, на който съм персонално зависещ. Случва се това, че Левски се ръководи еднолично и никой не знае истината до дъно - какъв брой ни е бюджетът, какво планираме като тактика, какво ще реализираме ", стартира Асен пред радио Дарик, написа gong.bg.

" Просто лъскаме една ябълка извън и тя е гнила от вътрешната страна или какво?  Благодаря за дадените благоприятни условия, както в едно семейство нещата може да не потръгнат, по този начин и при нас не потръгнаха. Левски съставлява милиони и е една чиста концепция и е бил знак на геройство. "

" Не желая да съм част от една политика на потребление на персони, на местенето им като пионки и напуснах. Отначало получих доверие, само че към този момент не считам да изгубвам повече времето си. Уверенията пред всички нас са, че планът Левски е дълготраен, обаче кое ни дава гаранции, че е по този начин ", добави Буки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР