Доскорошният капитан на ЦСКА Николай Бодуров се изказа остро срещу

...
Доскорошният капитан на ЦСКА Николай Бодуров се изказа остро срещу
Коментари Харесай

Отлъченият от ЦСКА Бодуров атакува остро "разбиращия от всичко" Стойчо Стоилов

Доскорошният капитан на ЦСКА Николай Бодуров се изрече остро против основния управител на клуба Стойчо Стоилов. В първото си изказване измежду отлъчването си от тима бранителят иронично го разказа като " основния скаут-спортен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор или като човек, който схваща от всичко ".

Бодуров показа във " Facebook " своята позиция към отстраняването си. " Дълго време пазех безмълвие за да не сътворявам ненужно напрежение в клуба и изчаквах управлението да излезе с публична позиция по отношение на отстраняването ми... само че това по този начин и не се случи ", стартира той, като показва, че като всеки човек, позволява неточности.

Въпреки това отхвърля първичните изказвания на към този момент някогашния треньор Люпко Петрович, че основава проблеми в тима. Защитникът твърди, че сърбинът го е приемал за водач и даже го е помолил да приказва пред тима на почивката на мача с " Ботев " (Враца), въпреки даже да не е бил в групата.

" Разбирам, че господин Стоилов желае да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други хора (както го е правил доста пъти през годините), само че хората схващат защо става въпрос. Нека Л. Петрович, да каже почтено дали съм го съветвал за състава ", написа Бодуров.



От думите му се схваща, че мотив за отстраняването му е недоволството на управлението за това, че постоянно пътува до Благоевград. " Факт е, че си пътувам постоянно, само че това е когато имам опция (не всеки ден) и съобразено с тренировките ми, и не виждам проблем в това, защото София-Благоевград е един час път. "

" На тренировката във вторник вечерта преди идния мач със " Зоря " (домакинството в София) на националния стадион беше и господин Ганчев (собственикът на клуба Гриша Ганчев), след края на тренировката той ни събра да ни каже няколко думи преди значимия мач, след което ме попита дали ще си пътувам за Благоевград след тренировката. Отговорът ми беше да, попита ме за какво? "

" Отговорих му, че имам персонална работа (семейни причини), той попита какви са тези персонални неща и дали може да помогне с нещо. Отговорих му, че няма с какво да ми помогне и нещата са персонални (личната ми работа беше, че сряда сутринта се изнасяха 40 дни от гибелта на бащата на жена ми - умря, до момента в който бях на лагер в Австрия, дано почива в мир човекът), след което господин Ганчев отново ме попита каква ми е работата и да я споделя, отговорих, че ми е неловко пред всички да споделям персоналните си проблеми. Така завърши диалогът и господин Ганчев си потегли очевидно раздразнителен от отговорите ми. "

Бодуров твърди, че е търсил Ганчев и е желал среща с него, с цел да се обясни обстановката и да му се извини, че не съм му споделил аргументите за пътуването си, само че не е имал триумф.

" И последно желая да Благодаря на всички армейци, които ми демонстрираха поддръжката си, а тя значи в действителност доста за мен! Обичайте и подкрепяйте ЦСКА, както сте го правили до в този момент до финален мирис и с цялото сърце ", приключва Бодуров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР