Доскорошният капитан на Наполи Лоренцо Инсиние изрази задоволството си от

...
Доскорошният капитан на Наполи Лоренцо Инсиние изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Инсиние: Победата над Ювентус носи специален вкус, 5:1 е луд резултат

Доскорошният капитан на Наполи Лоренцо Инсиние изрази задоволството си от безапелационната победа с 5:1 над Ювентус, като също по този начин похвали треньора Лучано Спалети, голмайстора Виктор Осимен и откритието на сезона в отбора Станислав Лоботка.

“5:1 над Ювентус е вманиачен резултат, толкоз доста се радвах. За нас, неаполитанците, успеха над “бианконерите ” постоянно има специфичен усет, още повече по този метод. Отпадането от Купата на Италия е просто случайност, не трябва да бъдем трагични. Спалети знае съвършено по какъв начин да работи с играчите. Трябва да поздравя треньора и целия му щаб, тъй като физическата им кондиция е впечатляваща. Със Сари бяхме вълнуващи, само че ни липсваше нещо мъничко.

Осимен се усъвършенства ден след ден и неговият капацитет се разпростира. Спалети употребява неговите неповторими характерности като атлетизма във въздушната игра, прогресията и координацията. Много се веселя за Виктор, той е доста добър човек. Ако би трябвало да посоча изненада, несъмнено бих споделил Лоботка. Той прави луди неща. Честно казано, когато бях там, той не беше играчът, който е в този момент. Това е още една причина да сме признателни на наставника. Скудетото? Няма да съм този, който дава мнението си. Преминали сме през толкоз доста и по тази причина избирам да съм религиозен. Но аз съм почитател номер 1, проследявам ги отдалеко и след всеки мач приветствам всички ”, съобщи Инсиние пред “Гадзета дело спорт ”.

Той също по този начин приказва и за началото на своя престой в новия си клуб Торонто “Супер е, по-добре от предстоящото. Футболът е друг и няма вманиачено гонене на успеха. Винаги си тръгваме с овации, без значение какво става, и почитателите ни карат да се усещаме ценени. Много по-спокоен съм. Имах предложения от Европа, само че избрах трансфер в Канада, макар че не го дефинирам като фрапантно решение. Продължавам да правя работата, която обичам също толкоз, колкото като дете. В МЛС аз съм най-емблематичният състезател и това ме изпълва с горделивост. Както клубът, по този начин и лигата имат доста значими проекти за мен. Мислейки от кое място започнах, усещам се в действителност задоволен ”, добави италианският национал.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР