Доскорошният капитан на Лудогорец Кирил Десподов прогнозира, че тимът на

...
Доскорошният капитан на Лудогорец Кирил Десподов прогнозира, че тимът на
Коментари Харесай

Десподов прогнозира убедителна титла на Лудогорец

Доскорошният капитан на Лудогорец Кирил Десподов предвижда, че отборът на Ивайло Петев ще завоюва с огромна разлика шампионската купа на България през сегашния сезон. Крилото към този момент е футболист на ПАОК, откакто преди броени дни подписа с клуба от Солун.

" Беше доста тежко в последните дни. Бях по през целия ден на телефона и непрекъснато говорех с разнообразни хора. Много съм щастлив, че ме свързваха с такива грандове, само че в полза на истината беше елементарно да избера тъкмо ПАОК.
 Лафчис: Десподов е най-хубавият футболист в България през последните три години
Лафчис: Десподов е най-хубавият футболист в България през последните три години

В Гърция някогашният вратар и сегашен предприемач е пазил за ОФИ и Панатинайкос

Те демонстрираха доста огромно почитание към мен. Тук е моментът да разкрия, че преговарях с Краснодар месец и половина, само че просто нямаше по какъв начин да подпиша с тях поради ситуацията в Русия ", показа Десподов пред " Мач Телеграф ".

" Говорих няколко пъти с Ивайло Петев, той е играл футбол и знае какво желая. Имах потребност от нова мотивация. Г-н Петев е страховит треньор, той изкара най-хубавото от мен, при него играх най-хубавия си футбол. Бях същинският Кирил Десподов.

Много го почитам, тъй като споделям всичко в очите. Уверен съм, че с господин Петев Лудогорец го чака огромно бъдеще. Изказвам благодарности на всички в Лудогорец. Получих доста топло отношение и огромно почитание, което не съм изпитвал в различен клуб. Кой ще е първенец ли? Лудогорец! И съгласно мен с огромна разлика ", добави новата звезда на ПАОК.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР