Доскорошният финансов министър Асен Василев трябва да бъде изслушан днес

...
Доскорошният финансов министър Асен Василев трябва да бъде изслушан днес
Коментари Харесай

Асен Василев ще отговаря днес дали се е познавал със Стефан и Марин Димитрови

Доскорошният финансов министър Асен Василев би трябвало да бъде изслушан през днешния ден от краткотрайната парламентарна комисия за следствие на корупционните практики в Агенция „ Митници “.

Скандалът „ взриви “ страната при започване на месеца, когато беше задържана шефът на организацията Петя Банкова. В хода на следствието стана ясно, че Банкова се е познавала със Стефан и Марин Димитрови , като тримата са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи . По време на правосъдно съвещание бяха представени показания на очевидец, съгласно който Димитрови се познавали с Асен Василев.

До момента в комисията по случая бяха изслушани вътрешният министър К алин Стоянов , финансовият министър Людмила Петкова , ръководителят на ДАНС Пламен Тончев, някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и някогашният вътрешен министър Бойко Рашков. След чуването на Асен Василев се чака комисията да изготви отчет и да завърши своята работа.

Принуждава ли „ Продължаваме Промяната “ членове на СИК да участват на партийни мероприятия?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР