Доскорошният депутат от Демократична България Владислав Панев коментира внесения сигнал

...
Доскорошният депутат от Демократична България Владислав Панев коментира внесения сигнал
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: В момента работим по варианта за самостоятелно явяване на изборите

Доскорошният народен представител от " Демократична България " Владислав Панев разяснява импортирания сигнал против изявление на Бойко Борисов.

" Всички обществени лица би трябвало да сме деликатни в изявленията си по отношение на предприятия, чиито акции са на фондовата борса. Бойко Борисов разгласи някакви нещата, преди този момент те бяха разгласили друго. В тези компании влагат разнообразни вложители. Комисията може най-много да санкции Бойко Борисов с няколко хиляди лв.. Но по-важното е, че всеки би трябвало да си вземе поука като прави такива изявления ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Ние протегнахме ръка към Политическа партия, чакаме тяхната реакция. Ние не чакаме това, развиваме си нашата акция и тактика за развиването на България след изборите.

Най-важното за България е какво ще се случи след изборите. Всички благоприятни условия са ни известни. В момента работим по вид да се явим независимо, само че в случай че излезе опция да се обединим, ще го обсъдим. Нашата работа е Демократична България да се показа мощно на тези избори. Важно е по какъв начин се явяваме, само че не можем да губим време в размисли. Отдавна казахме, че дружно е по-добре, само че поотделно не е проблем и сме подготвени да се явим. Надяваме се на 121 депутати ", сподели Панев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР