Доскорошният депутат от Демократична България Ивайло Мирчев коментира протестите, в

...
Доскорошният депутат от Демократична България Ивайло Мирчев коментира протестите, в
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев, ДБ: Обявили сме се срещу тази скрита преориентация към Русия

Доскорошният народен представител от " Демократична България " Ивайло Мирчев разяснява митингите, в които партията му се включва. Те са против вероятно решение на служебния кабинет за връщане на договорните връзки с " Газпром ".

" Обявили сме се против тази скрита преориентация към Русия. Не е нужно някоя политическа мощ да провежда митингите, има чувствителни жители, които са чувствителни по тематиката геополитическата ориентировка на България. Да не забравяме, че който и политик като стане министър, би трябвало да се пазят ползите на страната, да не забравяме, че никой не е по-голям от България. Не би трябвало да сме подвластни от нито една страна ", сподели той в ефира на " Нова телевизия ".

" Газът и за октомври е обезпечен. Трудно можем да си представим, че за месец и половина ръководство държавното управление може да подпише дълготраен контракт. Сега държавното управление би трябвало да продължи диалозите с гръцката и турската страна. И  най-важното е да се извади Акт 16. Конекторът е подготвен, той работи. Каква гаранция имаме, че Путин на следващия ден няма да реши да спре газа на България с цел да ни накаже за нещо ди. Защо би трябвало да се занимаваме с един снабдител, какъвто е " Газпром ". Това е продължение на политиката на Путин с енергийни средства ", счита Мирчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР