Доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов-Цветан Цветанов ще създаде нова

...
Доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов-Цветан Цветанов ще създаде нова
Коментари Харесай

Цветанов готви нова партия?

Доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов-Цветан Цветанов ще сътвори нова партия. Очаква се учредителното заседание да се организира към 19 април.
Това оповестява Frog News, базирайки се на двама самостоятелни източници, осведомени с политическия план на досегашния втори в ГЕРБ. Според тях датата на учредяването на новата групировка не е инцидентна, защото символиката би трябвало да възпроизведе загатна за победоносните избори на Иван Костов през 1997 година Засега името на бъдещата партия се пази в загадка, само че не е изключено то да съдържа в себе си " Демократични сили ".
Предполага се, че новата политическа групировка на Цветанов ще откъсне не дребна част от членската маса на ГЕРБ, като по този метод тя ще бъде сензитивно отслабена.
Припомняме, че абсурдът " Апартаментгейт " стана причина за необратимия раздор на връзките сред Бойко Борисов и Цветан Цветанов - тандем, който изглеждаше непреклонен повече от десетилетие. Наскоро Цветанов съобщи, че хора от обкръжението на премиера са му спретнали аферата, която го извади освен от Народното събрание, само че и от управителната му позиция в ГЕРБ.
В края на предходната година Цветан Цветанов учреди " Евро-атлантически център за сигурност ". В обществените си изяви, той не пропускаше да подчертае, че Борисов обича да слуша хора, които го хвалят и не му показват грешките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР