Доскоро принц Хари бе пълноправен член на кралското семейство. Всички

...
Доскоро принц Хари бе пълноправен член на кралското семейство. Всички
Коментари Харесай

Принц Хари, новият му живот с Меган Маркъл в САЩ и трудностите, с които се сблъсква

Доскоро принц Хари бе пълновръстен член на кралското семейство. Всички порти пред него бяха отворени, а хората го посрещаха с бездънен реверанс. Сега обаче той се сблъсква челно с действителността, приспособявайки се към новия си живот в Съединени американски щати.

Меган Маркъл е с няколко хода пред брачна половинка си, що се отнася до пребиваването им Съединени американски щати. Най-малкото, тя е американски жител, което й икономисва куп главоболия.

Принц Хари почтително изчаква да отмине изключителното състояние и да пристигна и неговия ред, с цел да си вземем социално-осигурителен номер, наложителен за всеки, който желае да работи и да има банкова сметка на територията на Съединени американски щати.

Все отново, има шанс, че обществените служби в Лос Анджелис имат специфични бюра, обслужващи известни персони. Така той ще може да си уговори ден и час за посещаване, като ще избегне висенето по опашките.

На херцогът на Съсекс обаче ще му се наложи и да кандидатства за американски шофьорска брошура и да премине къс тест, както всички останали искащи. Защото зад кормилото няма значение принц ли си, не си ли.

Все още не е ясно по какъв начин стои въпросът с легалното престояване на принц Хари в Съединени американски щати, написа Daily Mail. Дали е получил виза по бързата процедура, дали занапред ще кандидатства и с какви привилегии се употребява като брачен партньор на американка.

А един от огромните разноски, който фамилията ще има от тук нататък, е за здравните им осигуровки. Допреди няколко месеца Хари и Меган се употребиха от най-хубавата здравна грижа във Англия, без да мислят за пари. В Съединени американски щати обаче ще им се наложи да заплащат десетки хиляди $ годишно, с цел да бъдат спокойни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР