Доскоро момичетата и жените с наднормено тегло се оплакваха, че

...
Доскоро момичетата и жените с наднормено тегло се оплакваха, че
Коментари Харесай

Основен гардероб за пълни момичета и как да бъдат стилни

Доскоро девойките и дамите с наднормено тегло се оплакваха, че нямат опция да избират красиви и стилни облекла заради баналното им неявяване в редиците на стилните производители. Всичко, до което трябваше да се лимитират в всекидневието и за излизане, бяха безформени гащеризони, необятни панталони, големи блузони, които единствено придаваха непотребен размер на фигурата им.

Днес обстановката се промени фрапантно: сбирки от тоалети, предопределени да подчертаят достолепието и да скрият несъвършенствата на ексцентричната физика, са приятни за доста търговски обекти. Но поражда различен проблем: по какъв начин да съставим главен дрешник за цялостни дами от цялото това многообразие. Ще научите по какъв начин да го извършите от публикацията по-долу.

Основните критерии за избор на облекла за цялостни девойки

Представителите на нежния пол с ексцентрична фигура постоянно срещат компликации при избора на избрани стилове, материали, цветове на облеклата. Но в случай че спазвате няколко правила, всяко пълничко момиче и жена може да бъде съвременно и привлекателно във всяка обстановка. Това са тайните на универсалния жанр.

• Бъдете извънредно деликатни при избора на контрастни цветове: в множеството случаи те притеглят излишно внимание към минусите на фигурата ви. Но облеклата със спокойни светли цветове са изцяло допустими.
• Дискретни и приблизително огромни щампи, които украсяват тъканта на костюм или рокля, могат образно да понижат размера на тялото ви.
• Правилният съвременен дрешник за наднормено тегло би трябвало да регистрира височината на девойките и дамите. Така че, за високите дами, за композиция към ансамбъла им са подобаващи панталон или пола в типичен дизайн.
• Летните тоалети, направени от лъскави материи, могат да ви прибавят непотребни килограми. Потърсете облекла, направени от лъскави, матирани материали.
• При избора на съществени детайли стилистите предлагат да се даде желание на неща, направени от плътни, само че не текстурирани материали.
• В летния дрешник на цялостно момиче наличието на тоалети от леки плавни тъкани е изцяло задоволително.

Основни детайли на дрешника на цялостните девойки

Бельо – Ако изборът ви верен, ще се чувствате уверени в себе си. Не купувайте прекомерно тясно долни дрехи: то може да ви сътвори гънки по тялото, които да се появяват под облеклата. По-широкото долни дрехи пък единствено ще усили параметрите на вашата фигура. Обърнете внимание на специфични коригиращи комплекти: те освен съвършено стягат проблематичните зони, само че и моделират силуета ви.

Връхно облекло – Когато на открито е студено, просто желаете да се скриете в уютни и топли облекла. Но те могат да изиграят жестока смешка с вас и образно да ви прибавят непотребни килограми. За да избегнете това, отдайте желание на облеклата, които дизайнерите изрично приписват на притежателите на цялостна фигура – палтата.

Панталони и дънки – Добре е те да участват в главния дрешник на пълничката жена. Практични са и се пасват добре добре с разнообразни съвременни ежедневни и бизнес визии. А точният избор на жанр ще направи бедрата ви образно по-тънки. Собственичките на необятни глезени би трябвало да отдадат желание на тесни дънки и панталони. Съкратените модели с дължина 7/8 ще създадат фина женската фигура с наднормено тегло.

Якета и жилетки – Жилетките и якетата, когато се носят необятно отворени върху контрастиращи по цвят облекла, могат да основат отвесна линия, която ще направи спомагателния ви размер по-малко забележим. Единственото нещо е, че би трябвало да откажете да избирате модели с огромни джобове.

Блузи и горнища – Момичетата и дамите с апетитни форми би трябвало да прегледат по-отблизо топ вариантите, които могат да създадат фигурата им по-тънка. Това са удължени туники, облекла с многопластов резултат (например модел 2 в 1, който съчетава яке и спонтанна жилетка). Когато си избирате летен тоалет, изхвърлете тези модели, които имат тесни презрамки.

Поли – Изборът на стила на полата зависи от самостоятелните характерности на фигурата на цялостната дама. Така че, в случай че проблематичната ви област е коремът, поли които са модели с висока талия ще ви свършат чудесна работа. Стилистите поучават да избягвате ниска талия и мини поли.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР