Доскоро БНТ синоптичката Ева Кикерезова е имала творчески спорове с

...
Доскоро БНТ синоптичката Ева Кикерезова е имала творчески спорове с
Коментари Харесай

Синоптичката Ева Кикерезова два пъти минала под венчилото

Доскоро Българска национална телевизия синоптичката Ева Кикерезова е имала " креативен разногласия " с родителите си за възпитанието на децата си. " Често спореха с майка й по какъв начин да се възпитават. Аз й споделях, че и с нашето образование сме отгледали такива сполучливи деца като нея и брат й ", довери за изданието бащата на чаровната русокоска - Младен Кикерезов.

" Баща ми е страховит човек! В момента кара такси. А майка ми е модерна жена. И двете приехме, че децата ми би трябвало да се хранят здравословно ", разяснява Кикерезова.

Тя е одрала кожата, растежа и стройната фигура на татко си, някогашен баскетболист. Преди да се пенсионира и да подкара такси " за наслаждение ", Младен Кикерезов е бил чиновник на Бюро за обслужване на дипломатическия корпус (Бюро за обслужване на дипломатическия корпус). Длъжността му предполагала пътувания в чужбина, тъй че любознателният кореняк софиянец съумял да види свят и преди измененията.

Бащата на тв синоптичката е роден и израснал в квартала към столичната 18-а гимназия. Бил е съученик на именития основател на " Джендема " Атанас Цанков. Още не може да прежали ранната му загуба. До кончината си Цанков учителства в гимназията, която е приключил в миналото, само че напуща внезапно този свят през 2009 година " Беше страховит другар и музикант. Ходил съм му доста пъти на посетители. Събирахме се постоянно и с класа. Последния път ни беше поканил в учителската стая ", показа за " България Днес " бащата на Ева Кикерезова.

" Навремето съм ходил на посетители и на Ангел Ангелов-Джендема. Бяхме още напълно млади. Най-силно усещане ми направи тяхната домашна библиотека. Освен че имаха доста книги, всички те бяха подвързани доста хубаво, с твърди подвързии. Може би някои издания да са били и много редки и остарели ", връща лентата обратно екскадърът на Бюро за обслужване на дипломатическия корпус.

Ева Кикерезова показа, че познава от дете Атанас Цанков и с татко й в действителност са били доста близки другари. Дали е почитател и на музиката на " Джендема ", красивата русокоска не посочи.

Дамата с библейското име е минавала под венчило два пъти. Случайно или не, и двамата й спътници в живота са адвокати. От брачен партньор щ1 - Пламен Марков, ражда сина си Николай. Юристът харесва бъдещата си половинка от присъединяване й в благотворително издание на " Стани богат ", което гледа по малкия екран. След сантиментални срещи двамата скоро стават публично мъж и жена.

В момента Кикерезова е щастливо омъжена още веднъж за юрист - Явор, с който се радват на две дъщерички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР