Досието на джипа Тойота, с който бившият финансов министър Владислав

...
Досието на джипа Тойота, с който бившият финансов министър Владислав
Коментари Харесай

Шокиращо, джипът на Горанов е без досие в КАТ

Досието на джипа " Тойота ", с който някогашният финансов министър Владислав Горанов не съумя да излезе от страната, тъй като се оказа търсен, го няма в КАТ. Това сподели вътрешният министър Бойко Рашков довечера в предаването " Денят с Веселин Дремджиев ", представен от " Сега ".

" Този автомобил е посещавал няколко страни, в това число и отвън Европа. Той е бил в благосъстоятелност освен на " Мото пфое ", има редица впечатляващи обстоятелства в документите. Не съответствува времето на произвеждане с времето на регистрацията в КАТ. Досието на тази кола отсъства от КАТ ", изясни Рашков.

В края на предходната година се разбра, че Горанов е опитал да премине границата към Сърбия с " Тойота ", която е оповестена за търсене. Вместо колата да бъде арестувана на границата обаче, Горанов обръща и се връща навътре в страната, а когато по-късно се появява още веднъж на граничния пункт, само че с различен джип и съпроводен от началник на огромна автобусна компания, е пуснат да премине в Сърбия.

Версията на Горанов е, че става дума за неточност, а " Тойота " -та е клонирана. " Джипът на Владислав Горанов е изцяло постоянен. Купен е от Хамбург от формален дилър на " Тойота " и всички документи са налични. Просто някой е направил двойник на тази кола и той се търси в Русия ", изясни шефът на " Мото пфое " Атанас Фурнаджиев на 18 декември, незабавно откакто се разбра за случая.

Рашков изясни, че това изявление на Фурнаджиев " срина положителния облик на този човек на доста чиновници, които работят по случая - по какъв начин знае дали тази кола е клонирана, това предстои на доказване ".

Министърът беше безапелационен и че ще бъде глобено държанието на чиновниците на гранична полиция. " Тече дисциплинарно произвеждане, което изисква време ", изясни той.
Свързани вести Влади Горанов се върна от Сърбия, дава показания Екшънът с Горанов: Бивш народен представител от ГЕРБ му услужил с колата си Атанас Фурнаджиев: Колата на Горанов е постоянна, клонирана е и клонингът се търси Цирк! Владислав Горанов избяга с търсена кола
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР