Дошло е време разделно! Опитваме се да се спасим от

...
Дошло е време разделно! Опитваме се да се спасим от
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП ще направи всичко възможно да повиши доходите на хората

„ Дошло е време разделно! Опитваме се да се спасим от подмяната на историята и да предотвратим присъединяване на България във войната. “ Това съобщи пред членове и симпатизанти на „ Българска социалистическа партия за България “ ръководителят на Националния избирателен щаб и лидер на листата във Варна Борислав Гуцанов.
При стабилен цивилен интерес обединението показа листата си за 3 МИР - Варна - 50 претенденти за народни представители в 49-ото Народно заседание.
„ Българска социалистическа партия е призвана да предотврати присъединяване на България във войната. Българска социалистическа партия е партията, която единствена приканва за мир и мирни договаряния. Ние считаме, че най-логичното място те да бъдат извършени е България. Това не е елементарна война. Това е война сред Русия и Съединени американски щати на територията на Украйна. Българска социалистическа партия няма да допусне да бъдат сложени на карта животите на български мъже и младежи “, сподели по време на представянето на листата лидерът й Борислав Гуцанов. Той изрично съобщи, че Българска социалистическа партия няма да разреши да бъде демонтиран Паметникът на Съветската войска.
„ За две години за пети път се явяваме на предварителни парламентарни избори. Не е обикновено да няма постоянен кабинет и да влизаме от рецесия в рецесия “, счита ръководителят на Националния избирателен щаб.
По думите му Българска социалистическа партия ще направи всичко допустимо инфлацията да бъде овладяна. „ За нас доста по-важно е повишението на приходите на хората. Те би трябвало да се усещат умерено, децата на България да желаят да останат тук и да виждат вероятност за реализацията си. Затова Българска социалистическа партия е толкоз атакувана. Има непознати сили и ползи, които печелят за сметка на всеки един от нас “, съобщи Борислав Гуцанов.
„ Мисията на „ Българска социалистическа партия за България “ е българите да живеят естествен и заслужен живот. Да има мир и успокоение за всички. От всички нас зависи да работим отдадено за тази задача. Защото Българска социалистическа партия е №1! Победа на 2 април! “, прикани той.
Постиженията на партията в областите на образованието и обществената политика напомни вторият в листата и ръководител на Градската организация на Българска социалистическа партия във Варна - Павел Раличков. „ Толерантността е качество, което предизвиквам и настоявам, че владея. Но не до такава степен, че да позволи МАМА и ТАТКО да се трансфорат в анахронизъм за сметка на РОДИТЕЛ 1 и РОДИТЕЛ 2. Нямам подозрение, че сполучливото бъдеще се гради върху здрави основи и респект към традициите и изконните полезности. Ще се борим против тази антибългарска и неолиберална идеология, която се постанова от Запада “, даде обещание вторият във варненската листа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР