Дошло е време да се съсредоточим върху красивите моменти от

...
Дошло е време да се съсредоточим върху красивите моменти от
Коментари Харесай

Мантри за всеки ден от седмицата от 25 до 31 март

Дошло е време да се съсредоточим върху красивите моменти от живота, да се научим да търсим решения, да решаваме проблемите си, без да се тормозим прекалено много, да пазим душите си от цялата отрицателна сила към нас и да се любуваме на това, което в действителност има значение.

Мантрата за понеделник:

Обещавам да защитя душата си от цялата отрицателна сила към мен. Обещавам да защитя сърцето си от цялото нечестие на хората.

Мантрата за вторника:

Днес предпочитам да се съсредоточа върху в действителност красивите моменти. Уча се да диря решения, да вземам решение проблемите си, без всевъзможни терзания.

Мантрата за сряда:

Моят свят е изпълнен с добрина. В съзнанието ми царува тишина. Има наслада в душата ми. Нищо не може да промени всички тези прелестни неща.

Мантрата за четвъртък:

В моя свят всичко е наред. Знам, че Вселената има прелестен проект за мен. Освобождавам се от предишното и се любувам на това пътешестване.

Мантра за петък:

Вслушвам се в интуицията си и се оставям да се управлявам от това, което ми споделя сърцето. Поемам юздите на живота си и вземам решенията, които усещам, че са верни за мен.

Мантра за събота:

Уча се да се отронвам от всички проблеми и да се любувам на този миг подобен, какъвто е. Уча се да бъда щастлив/а с това, което имам и да оценявам повече всичко, което е прелестно в живота ми.

Мантра за неделя:

Подготвям се за ново начало. Сърцето ми желае да бъде щастливо, по тази причина оставям предишното зад себе си и се концентрирам върху това, което в действителност има значение: сегашното.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР