Досещаме се какво си мислите: вече сте заснели толкова снимки,

...
Досещаме се какво си мислите: вече сте заснели толкова снимки,
Коментари Харесай

Овладейте магията на пленяващите снимки с Honor 90

Досещаме се какво си мислите: към този момент сте снимали толкоз фотоси, видеа и селфита, че надали е нужно някой да ви дава препоръки по какъв начин да извършите наличието си в обществените мрежи още по-зашеметяващо. Но ви предлагаме два аргумента, които да ви накарат да се замислите. Първо, вие сте широкоскроена съвременна жена, която се интересува от всичко ново. И второ, технологиите непрекъснато се развиват и могат солидно да подобрят вашите цифрови мемоари, а и да ви разрешат да постигнете още по-впечатляващи резултати с по-малко старания.



Успяхме ли да ви заинтригуваме?

Чудесно. Значи е време да ви представим новия. Разгледайте го. Да, и съгласно нас тези цветове и светлинни резултати по гърба на тънкия смарт телефон са много изискан, напряко секси. Дори самите имена на разцветките ни карат да се вълнуваме: среднощно черно, изумрудено зелено и диамантено сребристо незабавно ни карат да си представяме скъпи бижута. А видяхте ли блестящите овали към камерите, които припомнят за етапите на луната? Те са още един метод да се отличите и да имате телефон, друг от всички еднообразно изглеждащи модели на вашите познати и другари. Когато го вземете в ръка, незабавно ще оцените какъв брой е тъничък и прелестно лек.



Но Honor 90 не е единствено осанка. Той е и много кадърен фотограф. Има 200-мегапикселова камера и, повярвайте ни, фотосите от нея са доста живи, с наситени цветове и отличен контрастност. Има и портретен режим с куп резултати и двукратно приближение за още повече елементи. Ако предпочитате предната камера, тя също е на високо равнище – 50 мегапиксела и широкоъгълен режим за селфита с приятелки (и коктейли, схваща се). Така ще можете да споделяте всички моменти, в които се чувствате прелестно.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР