Досегашният заместник-шеф на пловдивската полиция бе определен за временно изпълняващ

...
Досегашният заместник-шеф на пловдивската полиция бе определен за временно изпълняващ
Коментари Харесай

Радослав Начев е новият началник на ОДМВР-Пловдив

Досегашният заместник-шеф на пловдивската полиция бе избран за краткотрайно изпълняващ функционалностите на началник на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, написа " 24 часа ".

Комисар Радослав Начев е роден в Пловдив през 1983 година Той е приключил компетентност " Противодействие на престъпността, запазване на публичния ред и предварителна защита " в Академия на Министерство на вътрешните работи през 2007 година и е почнал работа като полицейски контрольор в бранш " Пътна полиция ".

От 2011 година са му предоставени функционалности по директно управление и ръководство на този бранш, а през 2013 година става негов шеф. Две години по-късно е преназначен на служба шеф на група в пловдивския бранш " Специализирани полицейски сили ", а през юни 2021 година застава отпред на същото поделение.

От декември същата година до встъпването му като заместник-директор пловдивската полиция, работи в Столичната дирекция на вътрешните работи, където поредно заема постовете на заместник-началник и шеф на отдел " Пътна полиция ".

Припомняме, че министърът на вътрешните работи уволни началникът на полицията в Пловдив Васил Костадинов поради Димитър Малинов в Цалапица. До уволнението се стигна, откакто Костадинов
 Вътрешният министър уволни полицейския началник в Пловдив
Вътрешният министър уволни полицейския началник в Пловдив

Все отново Васил Костадинов не напуща системата на МВР
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР