Досегашният временно изпълняващ длъжността директор на ловешката областна дирекция на

...
Досегашният временно изпълняващ длъжността директор на ловешката областна дирекция на
Коментари Харесай

Ловешката дирекция на МВР с нов временен шеф

Досегашният краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на ловешката регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи Дончо Манов отива на друга работа в системата на Министерство на вътрешните работи, а на поста краткотрайно е преназначен старши комисар Станислав Николов Великов, оповестиха от дирекцията в Ловеч.

Новият началник е бил показан пред управителния състав от заместник-министъра на Министерство на вътрешните работи Венцислав Катинов.

Старши комисар Великов е роден през 1977 година в Троян. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи, компетентност " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ". Има и добита образователно-квалификационна степен магистър по право в Югозападен университет " Неофит Рилски " в Благоевград.

Започнал е работа като дознател в системата на Министерство на вътрешните работи през 2004 година в районно управление (на МВР) - Троян. От 2015 година досега е на служба основен проверяващ служител на реда в отдел " Разследване " при ОД на Министерство на вътрешните работи – Ловеч.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР