Досегашният старши вицепрезидент Оперативни дейности“ в Европа на канадската компания

...
Досегашният старши вицепрезидент Оперативни дейности“ в Европа на канадската компания
Коментари Харесай

Илия Гърков става изпълнителен вицепрезидент и главен оперативен директор на „Дънди Прешъс Металс“

Досегашният старши вицепрезидент „ Оперативни действия “ в Европа на канадската компания " Дънди Прешъс Металс ", проф. доктор инж. Илия Гърков поема още по-големи отговорности в минната компания. Висшето управление на „ Дънди Прешъс Металс “ оповести късно нощес покачването му в позиция изпълнителен вицепрезидент и основен действен шеф на компанията.

„ Илия е потвърдил забележителното си умеене да реализира безапелационни резултати, да преобразява минни обекти в предприятия от международна класа и да развива постоянни връзки със заинтригуваните страни. Опитът и техническите му знания, в допълнение с лидерските му качества, ще подхранят организацията ни по пътя към развиване и органически напредък. ”, означи Дейвид Рей, президент и основен изпълнителен шеф на „ Дънди Прешъс Металс “.

В новата си роля Илия Гърков ще дава отговор за индустриалните предприятия и плановете на „ Дънди Прешъс Металс “, за спомагателните механически и функционални области, и ще продължи да управлява тактиката за проучвателни действия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР