Досегашният спортен директор на ЦСКА Пламен Марков ще има нов

...
Досегашният спортен директор на ЦСКА Пламен Марков ще има нов
Коментари Харесай

Пламен Марков става изпълнителен директор на ЦСКА

Досегашният състезателен шеф на ЦСКА Пламен Марков ще има нов по-висок пост в клуба. Очаква се той да стане изпълнителен шеф при “армейците ”, осведоми в. „ Тема Спорт “. Проверка в Търговския указател демонстрира, че документите за смяната към този момент са входирани и се чака всичко да бъде вписано публично до края на седмицата, най-вероятно на следващия ден.

Марков ще размени на поста Трифон Попов, който може да се върне на работа в " Литекс ". Попов бе президент на ловешкия клуб от 2008 до 2016 година Освен това ЦСКА ще има напълно нов Съвет на шефовете. В него с изключение на Марков ще попаднат Искра Григорова и военният Фильо Филев. Всички досегашни членове ще бъдат освободени - Трифон Попов, Румен Константинов и Андон Димитров. Промените ще влязат в действие след вписването в Търговския указател.

Марков бе назначен за състезателен шеф през лятото на 2015 година, откакто Гриша Ганчев се ангажира с ЦСКА. Сега обаче е решено да бъде нараснал. В новата си роля Марков ще се разписва под всички публични документи на “червените ” като контракти на футболисти, такива, свързани с лицензирането на клуба и други.

Има огромна възможност основният скаут Велизар Димитров да поеме функционалностите на Пламен Марков и да стане състезателен шеф. За поста се спряга и още едно име - Любослав Пенев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР