Досегашният председател на ОбС Сливен Димитър Митев ще бъде номинацията

...
Досегашният председател на ОбС Сливен Димитър Митев ще бъде номинацията
Коментари Харесай

Димитър Митев е предложението на ГЕРБ за председател на ОбС Сливен

Досегашният ръководител на Общински съвет Сливен Димитър Митев ще бъде номинацията на ГЕРБ Сливен за същата служба в новия локален парламент. Предложението ще бъде импортирано на първата сесия в четвъртък, когато ше се избира ръководителят на Общинския съвет. Заседанието ще бъде от 10 часа в зала „ Сливен‘.

Избраният за трети мандат кмет на Община Сливен Стефан Радев разгласи, че решението Митев да бъде изборът на ГЕРБ е взето единомислещо, тъй като той има опита и се е потвърдил като ръководител, който умело управлява съвещанията..

Десислава Танева, регионален ръководител на ГЕРБ добави, че опита и практиката на Димитър Митев като ръководител на Общински съвет Сливен ще бъде оценена в четвъртък и той още веднъж ще оглави локалния парламент.

„ Винаги съм твърдял, че в политиката не би трябвало да има врагове и в случай че бъда определен още веднъж за ръководител на Общинския съвет, ще продължа да се вслушвам в това, което споделят моите съперници и да черпя потребното от тях “, сподели от своя страна Димитър Митев..

Чуйте...

Преизбраният кмет Стефан Радев сподели още, че се плануват промени в управническия екип на общината, което значи освен при неговите заместници, само че повече хора на управителни позиции

Чуйте...
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР