Досегашният директор на Областната дирекция на МВР в Стара Загора

...
Досегашният директор на Областната дирекция на МВР в Стара Загора
Коментари Харесай

Шефът на МВР-Стара Загора оглави столичната полиция

Досегашният шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев е новият началник на столичната полиция. Той бе показан пред чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Той е назначен със заповед на вътрешния министър Младен Маринов от 20 декември.

По думите на зам.-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов, Хаджиев има добър действен опит и е прелестен началник. Според него той ще се оправи чудесно с новата служба.

Георги Илиев Хаджиев е роден през 1974 година в град Петрич. Постъпва в системата на Министерство на вътрешните работи през 2001 година като шпионин във Второ РУ- Столична дирекция на вътрешните работи. Преминава на разнообразни длъжности в отдел „ Икономическа полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи. Преди да оглави дирекцията в Стара Загора е бил шеф на Първо РУ-СДВР. Завършил е висшето си обучение през в УНСС през 2000 година

Също със заповед на Младен Маринов, досегашният шеф на отдел " Икономическа полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Стоян Стоянов е назначен за шеф на полицията в Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Старши комисар Стоянов е бил показан на състава от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. В късото си послание към сътрудниците, Стоянов уверил, че ще разчита на последователност и поддръжка за реализиране на още по-добри резултати на дирекцията в интерес на обществото.

На церемонията участва и Гергана Микова, регионален шеф на Стара Загора.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР