Досега винаги, макар и в разрез с единоначалието във ВМРО,

...
Досега винаги, макар и в разрез с единоначалието във ВМРО,
Коментари Харесай

Мощен Трус В Българската Политика! Нов Разкол При Патриотите Заради Цигарения Дим В Заведенията!

" Досега постоянно, въпреки и в прорез с единоначалието във Вътрешна македонска революционна организация, съм подкрепял Валери, че за браната на тютюнопушенето би трябвало да се съблюдава, а уважаемите другояче пушачи да не се одобряват за естествено събитие, с което сме длъжни да се съобразяваме ", споделя Искрен Веселинов. Това, че някъде някой нарушава разпоредбите, не е причина тези правила да бъдат отменяни, уверен е той.

" Това е все едно да желаяме да се позволи публично използването на алкохол при шофиране, тъй като има някакъв % от хора, които си разрешават да карат пили. Да се поддаваш на напън, оказван от пушачите, които на процедура ти вредят, е еднакво на това да се припознаеш с хората, които са те отвлекли ", счита Веселинов, написа нюз.бг.

" Сега стоя в съпротива и на Валери Симеонов, само че пък с позиция. Поне не съм самичък. Говорих и с други сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация. Дори пушачите са срещу новото легитимиране на този нездравословен табиет. Така че дебатът следва ", разяснява патриотът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР